maanantai 11. marraskuuta 2013

Toisen loppu on uuden alku

Lämpimästi tervetuloa kaikille seuraamaan minun toilailuijani tänne Jasmillas:in ihmeelliseen maailmaan. Että teidän olisi helpompi sisäistää minut ja juttuni haluankin hieman kertoa itsestäni ja siitä mitä blogi luultavasti tulee sisältämään. 



 


Olen siis yhdeksäntoista vuotias ja rapiat päälle. Asun tällä hetkellä Lahdessa, jonne muutin aivan äskettäin ja tässä mennään siis vielä vähän sumuvaloilla kaupunkituntemuksen ja tuttavuuksien suhteen. Aloitin viime viikolla vihdoin työt ja minunkin työttömyys loppui suht lyhyeen. En tietyistä syistä ainakaan vielä kerro työpaikkaani, koska yritän pitää tämän blogin vain pintaraapaisuna elämästäni. Edellinen blogini oli hyvin henkilökohtainen ja koin, sen itselle liian raskaaksi. Niinpä on parempi olla hiukan pinnallinen, eikö? 

Mutta teen siis kahvilatyötä tavallaan, hieman osviittaa siitä millainen ihminen täällä ruudun toisella puolelle höpöttää. Blogissa tulee varmasti paljon näkymään toi minun pieni karvalapsi eli koirani. Minulla on siis 2-vuotias chihu tyttö, joka on hyvin iso osa elämääni. 

No mitä täällä blogissa sitten kerron ja kirjoitan. Luultavasti saatte aimoainnoksen treeni- ja ravintojuttuja, koska minulla on tässä taas vaihteeksi pienimuotoinen laihdutus-projekti käynnnissä :) Saa nähdä miten ämmän käy :p 

Myös sisustustaminen on varmaan yksi aihe, koska tässä pikkuhiljaa rakentelen omaa kotikoloani (vuokra-kaksio) sisustuslehtikuntoon, no ei vaiskaan.. mutta sinnepäin. 

Jos tää blogi nyt pitäisluokitella niin eiköhän se lifestyle kategoriaan mee.. en oo mikään kovin innokas asukuvien ottaminen,mut jos innostun ni saatatte saada niitäkin. 

Yritän kirjoitella, tänne hiukan miun viimesestä 8 kk:sta jotka vietin Espanjassa ja siitä miksi muutin tänne ja mitä mulle nyt kuuluu. Mutta hiljaa hyvä tulee !

Oikein hyvää viikon alkua kaikille !

Niin kirjoitin siis aiemmin blogia nimeltä Hodge-Podge of Emotions ja sinne pääset tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanat merkitsee, teot todistaa.
Be nice, writing something for me
thxn
Jenni