tiistai 3. joulukuuta 2013

Tee töitä unelmiesi eteen niin ne toteutuu

Tänä aamuna se tapahtui, pitkän pohdinnan jälkeen otin riskin ja kirjoteltiin mulle konsulttisopimus. Nyt sitten kannan arvokasta titteliä ja tästä päivästä lähtien olen Itsenäinen PartyLite konsultti... :)



Herää kysymys, mikä ihmeen partylite hähähähähää? 

PartyLite on 40-vuotias suoramyyntiyritys, joka on nyt toiminut kohta 15-vuotta suomessa. PartyLite myy erilaisia kynttilöitä, sekä kynttiläsomisteita. 

Mietitte nyt mitä on suoramyynti...eikö? 

Suoramyyntimenetelmämme ansiosta Konsultti toivotetaan tervetulleeksi koteihin pitämään esittely, ja häneen suhtaudutaan uutena ystävänä, jolla on kiinnostavaa kerrottavaa. Rentouttava ja lämminhenkinen ilmapiiri onkin juuri sitä, miksi Konsultit rakastavat PartyLitea: työ tuntuu enemmän hauskanpidolta, jossa kokoonnutaan viettämään aikaa uusien ystävien kanssa, kuin myyntitilaisuudelta. Lisäksi Konsulteilla on tarjolla mahtavia alennuksia ja palkintoja, joita Emännät/Isännät ja vieraat arvostavat ja rakastavat.
Ja koska PartyLite on sitoutunut varmistamaan, että kullakin Konsultilla on kaikki menestymiseen tarvittavat apuvälineet, tarjoamme heille monipuolista koulutusta ja henkilökohtaista perehdytystä.

Meidän visiomme on olla johtava yritys tunnelman luomisen ja kodin somistamiseen liittyvän yrittäjyyden alalla. Visiomme perustuu siihen, että uskomme meistä jokaisen pystyvän muuttamaan elämäänsä haluamallaan tavalla, kunhan saamme oikeat työkalut ja riittävän tuen. Uskomme tähän, koska näemme sen tapahtuvan joka päivä. PartyLite-Konsultit saavat työstään muutakin kuin vain rahaa. He löytävät uuden merkityksen elämälleen, uskon itseensä ja luottamuksen siihen, että voivat saavuttaa mitä tahansa.   (kopioitu partylite:n nettisivuilta)

Niin, minä otin haasteen vastaan ja työskentelen nyt PartyLite:lla. Odotukset ja tavoitteet on kovat ja niitä lähdetään tavoittelemaan, saa nähdä miten käy :) 

Saatte varmasti lukea juttujani työskentelystä ja kutsuiluistani ja kaikesta mikä vaan liittyykin ko. juttuun.. 

JA...JOS SINÄKIN HALUAT MUKAAN LAITA MINULLE IHMEESSÄ MAILIA NIIN LUPAAN ETTÄ SINÄKIN SAAT URAN PARTYLITELLA ja vielä joku päivä ne kaikki kateelliset panettelijat saavat pitkät nenät, me näytetään niille :)

Lämmintä ja tunnelmallista joulun odotusta, mie lähden nyt nukkumaan alkaa jo kynttilän kuvat vilistä silmissä, hyvää yötä~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanat merkitsee, teot todistaa.
Be nice, writing something for me
thxn
Jenni