tiistai 31. joulukuuta 2013

No se surullisen kuuluisat...

...uudenvuodenlupaukset! Ja kyllä aion tänäkin vuonna tehdä tämän samaisen lupauksen minkä jonka ikinen vuosi aikasemminkin. Mie vaan satuin aloittamaan tämän projektin jo vuosi sitten ja tämä nyt on vain jatkoa sille. Olen siis n. puolessa välissä tavoitettani tämän painon pudotuksen suhteen ja aionkin nyt vaan ryhdistäytyä ja rytmittää elämäni niin, että kerkeän oikeasti syödä ja urheilla ja nukkua riittävästi tämän kaiken työnteon ohella. Hyvinvointi, ennen kaikkea.


Eli siis aion luvata, että heinäkuun loppuun mennessä mennään alle 70 kilogrammassa, sinänsä sama mennäänkö vain muutamalla grammalla vai kilolla. Hiljaa hyvä tulee.. Vuonna 2013 sain painostani pois n. 9kg ja olen iloinen siitä mutta eteenpäin mennään. 

Kävin äsken ostamassa itselleni luvan kanssa herkkuja ja tänään saa herkutella, sitten loput viskataan roskiin ja aloitellaan herkuton tammikuu ja helmikuussa sitten katellaan josko herkkupäivä ois aiheellinen ;) 

Maaliskuussa uusitaankin sitten hiukan noita saliohjelmia ja muita, mutta sitä odotellessa..



Muita ns. lupauksia en aio tehdä, mutta toivon että ensi vuonna 
pääsisin kouluun, rakastuisin, saisin karvaista perheenlisäystä, olisisin terve ja onnellinen, sekä pääsisin vihdoin autokouluun!


Siinäpä oli lupaukset, tavoitteet ja unelmat, jotka on tehty toteutettaviksi!

Toivotaan ensivuodesta ihanaa, onnellista ja parempaa - nauttikaa tästä viimeisestä illasta tätä vuotta 

<3

...vielä kerran ONNELLISTA UUTTA VUOTTA JOKAISELLA JASMILLASIN LUKIJALLE !  ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanat merkitsee, teot todistaa.
Be nice, writing something for me
thxn
Jenni