maanantai 23. joulukuuta 2013

24 things about xmas





1. Parasta joulussa? Kiireettömyys, "pitkät vapaat" ja hallitsematon syöminen :D
2. Joulumusiikkisi?  Perinteiset joissa voi huoletta lauleskella mukana koska osaa sanat ulkoa esimerkiksi. joulumaa ja varpunen jouluaamuna, musiikki tekee fiiliksen. Olen tänä vuonna varmaan kuunnellutkin aivan liian vähän joulumusiikkia..
3. Tykkäätkö katsella jouluelokuvia? Millaisia? Jouluiltana on kiva katsoa joku perinteinen perheleffa, ja joskus lapsena kattelin aina joulupukin kuumaalinjaa :)
4. Jouluherkkusi? Karjalanpiirakat, kinkku, lanttulaatikko, rosolli, lohi... ja of course suklaa <3
5. Mitä ehdottomasti pitää olla jouluaterialla? Kinkkua!
6. Koska joulukoristeet pääsevät kotiasi koristamaan? Tänä vuonna aloitin oman kodin joulukoristelun joskus joulukuun alussa, lähti jopa vähän lapasesta koska yleensä en ole kotiani joulukuntoon laittanut...




7. Joulu kotona vai jossain muualla? Aina ollaan kotona oltu, mut haaveilen joulusta ulkomailla tai isolla porukalla esimerkiksi lapissa! Oman perheeni kanssa aion vielä joku joulu lähteä lappiin, poroajelua yms.
8. Itse tehdyt lahjat vai kaupasta ostetut vai molempia? Varmaan kaupasta ostettuja enemmän, mutta tänä vuonna tiedän että tulen saamaan itsetehtyjä lahjoja ja arvostan sitä suuresti! Että sanoisinko että molempi parempi.
9. Laitatko ulkovaloja pimeyttä valaisemaan? Tänä vuonna jäi laittamatta koska olivat niin pirun kalleita, ensi vuonna sitten.
10. Joulu oman perheen kanssa vai isommalla porukalla? Oman perheen kanssa se on yleisesti vietetty, mutta eiköhän sekin jollain tapaa muuttune jossain vaiheessa kun oma perhe tulee ajankohtaiseksi.. let see.. Kuten sanoin, en näe pahana asiana joulua esimerkiksi kavereiden kanssa lapissa ;D
11. Onko sinulla joku joululahjatoive?   Toivoin tänä vuonna uusia lenkkareita ja sainkin ne, muuta en odota joten huomenna nähdään oonko ollu kiltisti onko tullu ylimääräsiä paketteja ;)





12. Paras saamasi joululahja? Voi apua, mikähän olisi ollut se _the lahja_ olisikohan ollut toissavuonna saatu kamera, koska en osannut yhtään odottaa ja tuli viellä mieleinen kamera kaiken päälle! hih^^
13. Kamalin saamasi joululahja? :DD onhan niitäkin, olisi helpompi kun ostaisi esimerksiksi lahjakortin tai kysyisi lahjan saajalta suoraan mitä hän haluaa, niin ei tuhlaisi rahojaan turhiin asioihin joista lahjan saaja tuskin edes pitää.. 
14. Kuvaile unelmien joulusi? Minä, mies, lapset ja miehen vanhemmat ja minun äiti, mummi ja veli, perheineen... <3
15. Mikä on ärsyttävin joululaulu?  tiptaptiptap... ja sika :D


16. Oletko tehnyt jo jouluvalmisteluja tälle vuodelle? Mitä? Lahjat on ostettu ja annettukin jo.. koti on koristeltu ja nyt on tavaratkin pakattu ja tunnin päästä suuntaan kohti pohjois-karjalaa ja äitin joulupatoja ;D
17. Paras joulujuoma? ...oonko kamala jos sanon viini :D
18. Oikea kuusi, tekokuusi vai ei kuusta ollenkaan? Ei väliä, onko oikea vai muovinen kunhan se on nätisti koristeltu, vihaan sekametelisoppaa ja ootankin kauhulla mennäänkö meillä edelleen samalla kaameudella millä menty viimeiset 20 vuotta :D
19. Käykö teillä joulupukki? Ei käy enää.. kävi vielä silloin kun veli oli muistaakseni 9 tai 10 vuotias  eli n. 5 vuotta sitten.
20. Paras joulumuisto lapsuudestasi? Jaa-a... ihan kovin montaa hyvää muistoa ei nyt tule mieleen.. mietin lapsuuden jouluja ni muistikuvat ei oo kovin ruusuisia :D



21. Laittaudutko aattona hienoksi vai hölläiletkö koko päivän yöpuvussa? Yökkärissä tai tänä vuonna jumpsuitissa mennään!
22. Peruna, -porkkana, -bataatti vai lanttulaatikko? lanttu ja porkkana!
23. Paras joulusuklaa? Piparisuklaa!
24. Joulutortut vai piparit? torttataptortta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanat merkitsee, teot todistaa.
Be nice, writing something for me
thxn
Jenni