perjantai 24. huhtikuuta 2015

TESTISSÄ: Ultimate Body Applicator eli bodywrap

Jokunen aika sitten, kuulin firmasta nimeltä It Works! Heidän suosituin tuotteensa on Ultimate Body Applicator eli bodywrap, vartalowrappi mikä ikinä olikaan. 
Jonkun aikaa kuunneltuani mikä ihmeen hölympöly juttu tämä on, torppasin koko idean. Kepulikonsteja, e-heei, tule toimimaan ei tule ei. Noh, tarpeeksi hyvän myyntipuheen kuultuani ja kauheassa rahapulassa saamani tarjouksen korvilla suostuin testaamaan tätä tällä hetkellä vielä suomessa suhteellisen tuntematonta ihme käärettä, joka lupaa...


-Tiukentaa, kohottaa ja muotoilla ihoa
-Vähentää selluliitin näkyvyyttä ja muodostumista
-Parantaa ihon laatua ja tiukkuutta

ja on myös...

-On helppo käyttää ilman sotkua
-täysin luonnollisia aineosia sisältävä

Öh, juu niin vissiin diipadaapa. Ja tästä huvista pitäis maksaa. Noh, summasummarum. Ostin, testasin ja YLLÄTYIN. Hitto vie, näähän oikeesti toimii. 

Kun torstai iltana ihmeissäni tätä ihmekäärettä testailin, naureskelin miehellekin että pyhpah kuitenkaan toimi. Noh, litkin siinä vettä ja odottelin että wrap on saanut vaikutettua ja nappasin kääreen veks etsiskelin mittanauhan ja katoin onko 45min vaikutus aikana nyt sitten tapahtunut mitään......
Noh eipäs ollut, mutta mitä ajattelitte 45min kehostani katoaa senttejä, köh tuskin.


Noh en luovuttanut, seuraavana aamuna kaivoin taas mittanauhan esiin ja jouduin hieraisemaan silmiäni ja mittaamaan useaan otteeseen sillä KYLLÄ, IT WORKS! vatsanympärys oli pienentynyt jopa -4cm ja se on paljon mulle, jolla on superhidas aineenvaihduta ja luulin, ettei yhdellä wrapilla saisi mitään aikaseksi, väärin! Sai kyllä! 

Noh kolme päivää odottelin ja mittasin taas... ei oo todellista -2cm ! Huikeeta. 
Muutaman päivän jälkeen uusin wrappailyn ja tulokset oli suhteellisen samaa luokkaa..

Oisitko uskonut? Että tälläinen oikeesti toimii.. Itsellä on vielä pari wrappia jäljellä ja aionkin ne tässä tehdä niin saa lisämotivaatiota tähän kesäkunnon hakemiseen.

Jos siis sinä haluaisit kanssa kokeilla näitä hulluja wräppijuttuja niin ota ihmeessä yhteyttä, keinoja on monia!

  • Jos haluat vain kokeilla, se on mahdollista !
  • Jos kenties haluat wrappailla pidempään ja saada tuotteet 40% alennuksella liity kanta-asiakkaasi ja hyödy siitä myös jatkossa.
  • Jos innostuit niin paljon, että haluat myös tienata rahaa tällä ja päästä mukaan huipputiimiin työskentelemään niin olet oikeassa paikassa, soita, meilaa tai laita täällä tai fb:ssä viestiä niin autan sinut alkuun! 

KÄY TUTUSTUMASSA :

www.jasmillas.myitworks.com
www.facebook.com/jasmillasitworks
tai meilaa jasmillass@gmail.com